Jasenov parket

Jasenov parket je oduvek bio jedan od zaštitnih znakova prodavnice Maxi Parket. Jasenov parket ima izuzetne performanse dok mu estetsku crtu daje njegova bela boja. Parket od Jasenovog drveta kupuju kupci koji imaju istančan ukus i kod kojih ne postoji stereotip „hrast je najbolji“. Naša prodavnica Maxi Parket ima izuzetno kvalitetan jasenov parket gde se sirovina uglavnom doprema iz Hrvatske a obrađuje na najkvalitetnijim mašinama u Srbiji.

Beli jasen imati u prostoru je stvar prestiža i nešto što će uvek biti u trendu.
Mnogi kupci se trude da posvetle svoje podove i kupuju druge vrste pa ih boje u belo umesto da uzmi beli jasen i da na prirodan način dobiju unikatan beli pod. Jasenov parket može biti izuzetno interesantan i u rustik klasi jer se na taj način dobija efekat izuzetno šarenog poda sa svim specifičnostima koje pruža parket od jasenovog drveta. Prosto je neverovtno da jesenov parket nije više zastupljeniji na našem tržištu s’ obzirom na izuzetne karaktetistike. Za jasenov parket treba imati stila i hrabrosti, pre svega estetske hrabrosti, a kada se odabere uvek je to pun pogodak.
Prodavnica Maxi Parket Vam uvek stoji na usluzi za pomoć pri odabiru parketa od ove vrste drveta i garantuje izuzetan kvalitet.
0 odgovori (a)

Ostavite komentar/pitanje

Uključite se u diskusiju
Sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *