Gotovi parketi

Gotov parket znači završen, lakiran i spreman za ugradnju parket. Poslednjih godina ovaj parket je sve više aktuelan jer se može jednostavno ugraditi bez izbacivanja stvari iz prostora pa kako se postavlja tako se i stvari vraćaju na njega. Teoretski gledano jedan majstor ga može postaviti za jedan dan sa sve pomeranjem i vraćanjem nameštaja na njega. Prodavnica Maxi Parket ima širok izbor gotovih parketa gde svakako dominiraju proizvodi Tarketta iz Bačke Palanke, za kupce sa malo većim finansijskim mogućnostima imamo i italijanske parkete izuzetnog kvaliteta.

U zapadnoj Evropi ovakvi parketi su već odavno uzeli primat i gotovo da retko ko stavlje neke druge parkete a ne gotove.
U nošoj zemlji još uvek su dominantni parketi od masivnog drveta ali i taj trend se u poslednje vreme menja. Prednost gotovih parketa je i u uštedi sirovine jer su oni uglavnom tanji i višeslojni sa 3-4 mm debljine plemenitog drveta dok se ostalih 10 mm drveta sastoji od mekših i u prirodi zastupljenijih vrsta drveta.
Prodavnica Maxi Parket ima na raspolaganju i gotove parkete izradjene na šperu koji spadaju u najkvalitetnije višeslojne parkete.
Gotov parket nudimo kupcima u mnogo različitih dezena, boja i vrsta što čini zaista širok spektar u našoj ponudi što se tiče ovoga parketa. Velika prednost gotovog parketa je u tome što pri njegovom odabiri Vi vidite šta kupujete i kako će finalno izgledati dok kad se kupuje klasičan parket uvek može da bude raznih iznenađenja. Kada kažemo iznenađenja mislimo da može da ne bude dovoljno dobro izlakiran, ako ga bajcujete da boju ne pogodite a na sve to proces postavke i zatim hoblovalja i lakiranja će neuporedivo duže trajati.
Ako se odlučite za gotov parket prodavnica Maxi Parket Vam može bez sumlje ponuditi najbolji izbor ovoga parketa.
0 odgovori (a)

Ostavite komentar/pitanje

Uključite se u diskusiju
Sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *