LEPKOVI

Home / LEPKOVI

LEPKOVI ZA PARKET I PODOVE

Lepak za parket Ultrabond P913 2K

Dvokomponentni lepak za parket „Mapei“ Italijanske proizvodnje je namenjen za sve vrste podova kao i za najveće dimenzije parketa.Karakteriše ga izuzetna čvrstoća, otpornost i elastičnost.Preporučujemo Vam ga za lepljenje brodskih i troslojnih podova.

Lepak za parket BONA R848T (silanski)

Bona R848T je silanski jednokomponentni lepak najvišeg mogućeg kvaliteta.Namenjen za lepljenje velikih dimenzija parketa zbog svoje velike elastičnosti.
Preporučuje se za parkete koji su izloženi podnom grejanju.

Lepak za parket Pacolit (Disperzioni)

Lepak za parket „Pacolit“ Namenjen je za manje dimenzije parketa, najviše do 300mm dužine.Karakteristiše ga dobra čvrstoća, najprodavaniji je zbog svoje šire primene i povoljne cene.

Poliuretanski lepak za parket Pacolit PU

Dvokomponentni lepak Pacolit .Namenjen je za lepljenje svih vrsta i dimenzija parketa pa i onih najvećih.Karakteriše ga brzo stezanje i velika čvrstoća i elastičnost.Na bazi je poliuretana pa samim tim i sušenje mu je dosta brže.

Lepak za parket Pacolit-S (Disperzioni)

Lepak za parket „Specijal pacolit“ Namenjen je za parkete do 400 mm dužine, ima jača lepljiva svojstva od klasičnog disperzionog lepka i manji procenat vlage pa se samim tim i brže suši.Preporučuje se i za lamelni parket.