Brodski pod

Brodski pod ili seljački pod je u našoj prodavnici Maxi Parket u asortimanu već dugi niz godina. Brodski pod da bi bio kvalitetan potrebno je da bude od tvrde vrste drveta, u našem slučaju on je od hrasta. Ovaj pod se izrađuje od punog drveta 20,40 mm debljine i ima oborene ivice sa sve četiri strane. Brodski pod odaje utisak moćnog iz razloga što se isporučuje u velikim dimenzijama tako da je u svakom enterijeru izuzetno prihvatljiv, s tim što „traži“ veći prostor iz razloga svojih velikih dimenzija. Brodski pod se klasira u četiri klase i to su selekt, natur, markant i rustik. Uljenjem ili bajcovanjem brodski pod dobija izuzetno prirodnu crtu gde do izražaja dolaze njegovi godovi i tekstura. Prodavnica Maxi Parket nudi brodske podove od Hrvatskog i Bosanskog hrasta jer su se oni pokazali kao najkvalitetniji.

Brodski pod ili seljački pod ima svoju primenu unazad mnogo decenija ali pre svega kao jeftin pod od mekih vrsta drveta, uglavnom četinara, dok se u poslednje vreme on izrađuje od hrastovog drveta gde se dobilo na kvalitetu, stabilnosti, postojanosti i dugotrajnosti.
U našoj prodavnici se kupci dosta često odlučuju za kupovinu i rustičnijih klasa gde posebno dolaze do izražaja čvorovi koji čine ukras ovog poda i posebnu specifičnu težinu koji takvi podovi imaju jer odlika ovih podova je u njihovom prirodnom izgleda pa i ti čvorovi dobijaju na težini. Za kupce koje preferiraju čistije drvo uvek imamo na raspolaganju i bolje klase gde čvorića ili nema ili su malo zastupljeni.
Prodavnica Maxi Parket Vam uvek može ponuditi kvalitetan pod uz veliki izbor klasa i dimenzija.
0 odgovori (a)

Ostavite komentar/pitanje

Uključite se u diskusiju
Sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *