Site icon Maxi Parket

Lamelni parket

lamelni parket hrast prva klasa - Maxi Parket

Lamelni parket

Jedan od simbola Beograda

Prodavnica Maxi Parket lamelni parket ima u tri vrste drveta i to od hrasta, bukve i jasena. Lamelni parket od hrastovog drveta je najzastupljeniji na našem tržištu, ekspanzija ugradnje ovog parketa datira od šezdesetih godina prošlog veka kada se Beograd užurbano gradio i širio. Lamelni parket je i dan danas ostao zaštitni znak novobeogradskih blokova kao velikih stambenih kompleksa u starom delu grada izgrađenih u to doba.

Lamelni parket ili mozaik parket je poznat po tome što je spakovan u prepoznaljiva šah polja a u ređim slučajevima i na kant. Obzirom da je u Beogradu lamelni parket imao izuzetno veliku primenu prodavnica Maxi Parket je od svog osnivanja ovaj unikatni parket imala na raspolaganju za svoje kupce. U današnje vreme se ovaj parket pre svega kupuje za razne reparacije i popravke, ređe za nove stanove i novogradnju jer tu ipak preovlađuje klasičan parket. Najtraženiji je lamelni parket sa pet daščica u polju dok je dimenzija samog polja 120×120 mm. Ređe se traži lamelni parket dimenzija 160×160 mm sa sedam daščica u polju ali i njega je prodavnica Maxi Parket obezbedila za svoje kupce.
Što se tiče samog uputstva za postavku lamelnog parket ključ dugovečnosti ovog parketa je u pripremi podloge, kada se podloga valjano pripremi i kvalitetno zalepi ovaj parket može služiti nekoliko decenija. Kao zaključak cele priče lamelni parket treba doživljavati kao jedan od simbola Beograda u neko ne previše davno vreme socijalističkog poretka. Za sve potrebe za lamelnim parketom možete posetiti prodavnicu Maxi Parket u Južnom Bulevaru 122.
4 odgovori (a)
    • MaxiParket says:

      Postovani,

      Imamo na stanju samo nam javite dan ranije da donesemo iz magacina, cena je 2300 din/m2 I kl.
      Kontaktirajte nas putem telefona istaknutim na sajtu za detalje.

      Pozdrav

      Odgovori

Ostavite komentar/pitanje

Uključite se u diskusiju
Sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Exit mobile version