Maxi Parket

Podovi

Maxi Parket
Hrast Select

Brodski pod u klasi SELEKT ima veoma ujednačenu boju, dozvoljeni su zdravi čvorovi (1 čvor po komadu vel. 5 mm i 1 čvor maksimalne veličine 10mm)

Na upit…

Hrast Natur

Dozvoljene su blage diskoloracije kao i zdravi čvorovi (1-3 čvora po komadu vel. do 30 mm i 1 čvor maksimalne veličine 50mm).

Na upit…

Hrast Markant

Dozvoljene su diskoloracije, nema ograničenja u zdravim čvorovima (mogu biti veličine od 30-60mm).

Na upit…

Hrast Rustik

Dozvoljene su diskoloracije, nema ograničenja u zdravim čvorovima (mogu biti veličine od 30-80mm).

Na upit…

Pogledajte NOVU kolekciju LVT podova

BRODSKI POD

Brodski pod je napravljen od punog drveta, ima oborenu ivicu sa sve četiri strane i njegova debljina je 20mm. Brodski pod se isporučuje u dužinama od 500 – 1600mm, a njegova širina je 120mm. Naš brodski pod je izrađen od najkvalitetnijeg Hrvatskog i Bosanskog hrasta, suvoća mu je 9± 2% i klasira se u četiri klase: – SELEKTNATURMARKANTRUSTIK. Što se tiče ugradnje brodskog poda treba ga zalepiti dvokomponentnim poliuretanskim lepkom na betonsku košuljicu ili nivelir masu ne više od 2% vlažnosti. Neophodno je pre lepljenja naneni prajmer za dvokomponentni poliuretanski lepak, jer će penetracijom istog u betonsku košuljicu biti neutralisana prašina i napraviće se barijera u slučaju nešto veće vlažnosti košuljice. U našoj ponudi postoji širok spektar boja i ulja ako želite da Vaš brodski pod dobije jedinstven i neponovljiv izgled…

Pogledajte NOVU kolekciju LVT podova

Exit mobile version